Je bekijkt nu Nieuw: Bubble Tea, niet alleen voor de kids

Nieuw: Bubble Tea, niet alleen voor de kids

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:29/02/2020
  • Berichtcategorie:Nieuws

Komend seizoen starten we met iets speciaals voor de jeugd: Bubble Tea. Onze eigen variant: verse ijsthee van jasmijn, met siroop, ijsklontjes en een dik rietje om de bolletjes op te kunnen zuigen: Zie je ze liggen onder op de bodem van het glas? Een kleine smaakexplosie volgt in je mond. We gaan openen met 4 verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan Bosbessen, Mango, Aardbei en Passievrucht die we op deze foto hebben gebruikt. Meteen even getest: erg lekker.

Ken je Bubble Tea nog niet? De thee is in de jaren ’80 uitgevonden in Taiwan en eigenlijk hoort er nog melk bij; die slaan wij even over. Zo is het een zoete aparte ijsthee die iedereen lust, niet alleen voor kinderen dus! De balletjes of bubbels noemt men ook wel Parels of Boba. Ze worden gemaakt van tapioca en zijn dus gewoon een normaal eetbaar voedsel-element, gevuld met smaakvolle siroop. Ze zijn beperkt houdbaar (dan lossen ze op) en dus altijd vers, net als de ijsthee zelf.

Ook onze bubbels zijn geïmporteerd uit Taiwan door een Nederlands bedrijf en zijn voorzien van het e-keurmerk. Samenstelling: Water, fructose, fruit siroop, zetmeel en nog diverse toevoegingen. Let op: De bubbel tea is niet geschikt voor kleine kinderen. In seizoen 2023 staat bubble tea niet meer op het menu.

Vanaf Zondag 3 mei zijn we weer open en dan hebben we de bubbel tea beschikbaar in 4 smaken. Een groot glas met een flinke bodem bubbels kost 3,50 per stuk. Kom het gezellig een keer proberen.