Neem gerust contact op met ons: 
Heb je zomaar een vraag mail ons dan gerust. Je hebt altijd binnen 24 uur antwoord. Wil je direct antwoord, bel dan naar 0486-462343.

Waar zijn we precies te vinden: 

Postiljonstraat 6a – 5374 RG – Schaijk – Noord Brabant
>>> Bekijk je route naar ons in de Google routeplanner

Op de fiets: 
De Theetuin is gelegen aan de VisitBrabant fietsroute, precies tussen knooppunt 2 en 3. Vanuit het centrum van Schaijk fiets je naar de Rijksweg en steek je daar over om via de Udensedreef / Rijksweg op de Postiljonstraat te komen: Daar wijzen ‘ANWB’ borden je de weg. De theetuin is vooral gericht op wandelaars en fietsers die langs onze tuin komen, maar natuurlijk zijn alle gasten welkom:

Openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde NS-station is Oss Centraal. Vanaf daar is het ruim 10 km fietsen naar Theetuin Maashorst. De bus komt dichterbij: Bushalte ‘Gagelstraat’ aan de Rijksweg N324 ligt op 5 minuten loopafstand: Steek over naar de boskant van de Rijksweg, en neem op die parallelweg de tweede afslag rechts naar de Postiljonstraat. Na zo’n 300 meter zie je de Theetuin; de ingang is om de hoek via het grindpad.

Met de auto?

De Theetuin is gericht op fietsers. Bezoeken met de auto kan wel, maar liever niet. Dan houden we de omgeving mooi groen. Bezoekers van de Studio komen wellicht van verder, dan is de auto toch wel handig. Het adres is Postiljonstraat 6a in Schaijk. Dit is de linkerhelft van een boerderij uit 1924. De entree bevindt zich aan de linkerkant en is bereikbaar via het grindpad tussen huisnummer 6a en 8 (de fietsroute). Daar is aan de rechterkant een metalen poort met Griffioenen erin, waardoor je naar binnen kunt. Via de landelijke buitenkeuken stap je de Theetuin in. Parkeren graag aan de rechterkant van het grindpad. Omkeren hoeft niet, je kunt rechtsom door het bos via de Holenbergstraat weer naar de Rijksweg N324 en de A50/A59. Deze snelwegen liggen beiden op minder dan 5 minuten rijden vanaf Theetuin Maashorst.


Verder lezen:
Over ons
Wie zijn wij?
De Maashorst
In de omgeving
Beestenboel