De Theetuin is gelegen aan de Knooppunten fietsroute van VisitBrabant, precies tussen knooppunt 2 en 3. Een ruime fruitboomgaard is de basis: De zitjes staan tussen appel-, peren-, walnoten-, dadel-, en hazelnotenbomen. We serveren je allerlei lekkernijen vanuit onze landelijke buitenkeuken. Veel van deze gerechtjes maken we zelf. Denk hierbij aan de geroemde appel-mango-bes taart van Dominique of de verse ijsthee van Bas. Een van de specialiteiten is gegrilde krentemik met kaneelsuiker en dadelsiroop. Krijg je er al zin in? Dan zien we je binnenkort !

>>> Bekijk de locatie aan de knooppunten fietsroute


Ook leuk voor kinderen

Hoewel de theetuin niet (speciaal) is gericht op kinderen, kunnen onze kleine gasten zich hier wel vermaken: In de Theetuin ligt een grote trampoline voor veel speelplezier. Ook staat er een volière staan met kleurrijke vogeltjes en hebben we een paar verrekijkers om de vele ‘vrije vogels’ uit de omgeving te spotten. 

Er is een hangmat om even lekker in te luieren en we hebben ook een terrasje, alleen voor de kids. Er is ook een grote vuurkuil waar je gezellig om het kampvuur kunt zitten: af en toe mag je daar lekker marshmallows roosteren!


Mocht het een keer gaan regenen, dan kun je terecht in het Theehuisje. Hier vandaan serveren we de drankjes en versnaperingen, en bij wat minder weer zit je daar prima; zeker met de terras-heaters aan.

Kom even lekker zitten

We hebben allerlei soorten zitjes in de tuin, dus of je met zijn tweetjes komt of met een groep, er is altijd wel een leuk plekje. In de schaduw of in de zon, kies maar.

In de Theetuin schenken we natuurlijk diverse soorten thee, maar ook koffie en (fruit)water. Deze laatste is gratis en mag je na een lange fietstocht direct zelf pakken. Frisdranken en fruitsapjes staan ook op het menu. Alcoholvrij bier en alcoholvrije radler zijn ook lekker fris na een lange wandel-, of fietstocht !


Als de oogst meezit maken we van ons eigen fruit zomerse taarten en andere lekkernijen. Misschien wel iets hartigs uit de moestuin erbij. Kortom, een heerlijke pauzeplek om even lekker bij te tanken.

Let op: De theetuin is tussen 1 mei en 1 oktober alleen op zondagen open, bij mooi weer. Dan hangen we de vlag voor je uit zodat je weet dat je welkom bent. Dat is niet elke zondag, dus kijk goed op deze pagina.

Wil je iemand verrassen en verwennen; schenk dan een kadobon !

Verder lezen:
Foto Impressie
Openingstijden en Agenda
Hier afspreken
Menukaart