Let op: De studio is op de 1e verdieping

De Studio is voorzien van alles wat nodig is voor een goede sessie. Er zijn diverse mogelijkheden; formeel en minder formeel, vergaderen of meer een creatieve workshop. Met of zonder whiteboards en flip-over. Hoog of laag zittend. 

In de theater opstelling is er plek voor zo’n 25 mensen met zicht op het beamerscherm van 250×150 cm. De laptop kan op het katheder geplaatst worden. Een informelere setting kan ook met hoge en lage zitjes, hangtafels en ander licht. De keuken is voorzien van een koelkast en koffie-, en thee apparaten en fris water. Het toilet bevindt zich naast de keuken. We zorgen dat alles voor je klaar staat en er ligt een duidelijke uitleg bij de aparatuur. Mocht er iets niet lukken, bel dan even Dominique, dan is het zo opgelost. Wil je een betere indruk dan deze foto’s kunnen bieden, neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Wat staat er voor je klaar:
– Goede Wifi !
– HD-beamer met scherm van 250×150 cm, met VGA en HDMI-aansluiting + connectors naar DisplayPort, USB-3 en draadloos via de AppleTV.
– Losse beamer (HDMI, VGA)
– Geluidsinstallatie met twee microfoons
– 2x whiteboard 200×100 cm voor 4 variabele posities
– 1x flipover A1 formaat
– 2 hoge werktafels 180×60 cm, met 12 krukken
– 25+ stoelen voor theater opstelling of opstelling in groepjes met de terrastafeltjes
– Mini podium van 400×80 cm 
– Toilet en extra toilet beneden
– Keukenblok voorzien van koelkast, koffie-, en thee apparaten, glaswerk, servies en bestek.
– (Er staat een TV, maar deze heeft geen directe ontvangst. Deze kan wel media via de ChromeCast weergeven.)

Afhankelijk van de wensen richten we de ruimte in en sturen we vlak van te voren nog even een foto ter controle. Dan komt het goed; Bij binnenkomst staan de koffie en de techniek klaar en kun jij je volledig richten op de inhoud van je sessie.

De Studio is helaas niet geschikt voor minder valide gasten, omdat deze zich op de eerste verdieping bevindt en alleen per trap bereikbaar is.

Ook buiten zijn er diverse mogelijkheden: afsluiten met een kampvuur en marshmallows roosteren bijvoorbeeld. Of gebruik de vele mooie hoekjes bij mooi weer voor groeps-opdrachten tijdens een workshop. Lunch kan ook geserveerd worden in de landelijke buitenkeuken.


Onze Studio is geschikt voor groepen tot maximaal 15-20 personen. Zoek je een ruimte die voor grotere groepen geschikt is? Denk dan aan De Buitenhorst, hier vlak bij ons, ook aan de rand van de Maashorst. Wil je er tijdens de lunch even lekker tussenuit, genieten van de omgeving? Wandel dan voor een heerlijke lunch naar de Boshut.

Onze Workshop Studio is prima te bereiken en ligt op slechts een paar minuten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-DenBosch). Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein en deze is natuurlijk gratis.

Uitzicht vanuit de studio op onze moestuin: prima om daar wat radijsjes te plukken als tussendoortje.

Verder lezen:
Studio
Foto Impressie
Agenda
Prijzen