De Theetuin gaat in mei / junim2023 weer open op geselecteerde zondagen van 11:00-16:00 uur

We zijn open op de meeste zondagen tussen Mei en Oktober: als het mooi weer is, dan hangen we de vlag uit en ben je van harte welkom !

Openingstijden
Op dagen dat de vlag uithangt zijn we veelal open tussen 11:00 en 16:00 uur. Dat zal vooral zijn op zondagen. Wanneer dit anders mocht zijn, geven we dat aan op onze Facebook pagina. Wanneer we weten dat we open gaan plaatsen we altijd een bericht op Facebook: en geven we meteen aan wat voor lekkers we die dag hebben gemaakt. Ook kun je even bellen voor je op de fiets stapt: 0486-462343. Gewoon doen, dat doen er meer en is prima.

We gaan in 2023 niet meer zo vaak open. De data dat we open zullen zijn (max 1x per maand) kun je vanaf mei / juni 2023 hier vinden !

Op andere dagen kan wel een high tea gereserveerd worden, vanaf 10 personen en zijn we vaak druk met teamdagen: Als u daar interesse in heeft graag even contact opnemen.

We weten in ieder geval al een aantal zondagen dat zeker NIET open zullen zijn ivm andere plannen, hou daar dus svp rekening mee:

De meeste zondagen zullen we na 5 jaar gesloten zijn: die paar zondagen dat we nog wel open zijn staan vanaf mei 2023 hierboven in het groene vak.

LET OP: voor de overige dagen geldt; Kijk of de vlag uit hangt of check onze Facebook pagina voor je komt gefietst. Daar staat ALTIJD aangekondigd als we die zondag open zijn (en wat voor lekkers we hebben.)

Wil je op een doordeweekse weekse dag komen met je team, of met een groepje op de High Tea komen. Dat kan, neem dan even contact op.

Verder lezen:
Theetuin
Foto Impressie
Hier afspreken
Menukaart