Je bekijkt nu 23 augustus: Expositie Willie Manders

23 augustus: Expositie Willie Manders

23 augustus is de eerste opening na de zomervakanties; we pakken dan meteen goed uit met een expositie van Willie Manders. Hij heeft ons tijdens de corona lockdown mooi bezig gehouden met zijn verhalende schilderijen > Elke dag een stukje erbij. Zie foto hieronder van een van die voorbeelden.

Maar Willie maakt van alles. Die dag zal hij tussen 11 en 16 uur aanwezig zijn met diverse werken. Je kunt hem dan alles vragen, zijn werken bekijken en zelfs aanschaffen als je geraakt bent door een van zijn werken.

Allemaal een fijne vakantie en graag allemaal weer gezond terug in ons mooie Schaijk.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Verslag van die dag:

Matig weer maar prima om te fietsen. Ook was er voldoende aandacht geweest op Facebook en in de Arena: Daardoor volle bak de hele dag en een hoop nieuwe gasten mogen ontvangen, waaronder ruimte helft van de 14 Mandersen ! Een bui mooie even wat roet in het eten, maar al met al een hele leuke en goed bezochte activiteit bij ons in de Theetuin. Succes Willie met al die mooie werken !