Je bekijkt nu Met je team naar de hei

Met je team naar de hei

SCHAIJK – Drie Schaijkse vergaderlocaties in natuurgebied De Maashorst hebben hun krachten gebundeld om zo meer teams en bedrijven naar hun prachtplekken in het natuurgebied te trekken. Het gaat om De Buitenhorst, Hartje Groen en Studio Maashorst. Deze week lanceren ze de website www.metjeteamnaardehei.nl. Daarnaast hebben ze gezamenlijk een kleurrijke brochure uitgebracht.

De Buitenhorst, Hartje Groen en Studio Maashorst zijn op een steenworpafstand van elkaar gelegen aan de rand van de Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Drie locaties met elk hun eigen charme in een prachtige groene omgeving. “Alle drie ontvangen we veel toeristische gasten”, zegt Dominique van der Heijden van Studio Maashorst. “Dat is een mooie kans om ons gezamenlijk te presenteren voor vergaderingen, teambuilding en heisessies.” Ook Rianne Mathijssen van de Buitenhorst ziet de meerwaarde: “Doordat we heel verschillend zijn, maar wél dicht bij elkaar in een prachtig gebied liggen, kunnen we de zakelijke gast de keuze bieden wat het beste bij de wensen past.” “Ook het combineren van onze locaties is mogelijk”, vult Alice van den Broek van Hartje Groen aan. “Vergaderen bij de één, een mooie wandeling, lunchen bij de ander en slapen op weer een andere plek. Zo versterken we elkaars aanbod.”

Ambassadeurs
Voor enthousiaste ambassadeurs heeft het drietal nog een leuke actie in petto. Als jij je directie tipt om op één van de locaties in de Maashorst te vergaderen dan zorgen de ondernemers (op verzoek!) tijdens de vergadering voor een schaal heerlijke bonbons uit jouw naam. Jij trakteert je collega’s op de prachtige groene omgeving én heerlijke bonbons.

Kijk voor meer informatie op www.metjeteamnaardehei.nl.  

Vraag de brochure aan (zelfs inhoud als de site) !