Welkom bij Theetuin / Studio / B&B Maashorst in Schaijk

Écht jouw verjaardag !

Wil je zelf ook écht jarig zijn, spreek dan hier af met je gasten en trap je verjaardag af met een volledig verzorgde ochtend of middag met koffie / thee en taart en dikke koeken. We maken een mooie tafel klaar voor jou en je gasten, zodat je rustig mee kunt genieten.

We zetten mooie potten thee op een sfeervol gedekte tafel en later is natuurlijk keuze uit de vele drankjes. We zijn een theetuin zullen tijdens reguliere openingstijden geen alcohol schenken. Wel hebben we 0.0% bier en radler voor de liefhebbers. Gezelligheid en daar ook zelf 100% van kunnen genieten, dat is waarom we dit aanbieden.

(De Theetuin is eventueel ook privé ‘af te huren’ voor een besloten feestje.)


Trouwen

We hebben een prachtig trouwlaantje; bedenk daar een boog bij, stoelen aan weerszijden, wat bloemen of linten en er kan getrouwd worden! Dus als je wilt trouwen (We dienen door Landerd officieel aangewezen te worden als ‘huis van de Gemeente’. In de gemeente Landerd wordt niet getrouwd op zondag.) of gewoon een eigen ceremonie met geloftes wilt houden in onze tuin is dat ook bespreekbaar. Nog even een romantische foto in het prieeltje vol blauwe druiven en dan over naar de Theetuin voor de taart !


Kinderfeestje

We hebben een mooie locatie om leuke activiteiten te doen; in de schuur, in de studio, in de tuin of in het nabijgelegen Maashorst bos. Anne hield haar kinderfeestje ook bij ons afgelopen zomer; na de taart gingen de dames schilderen en ze sloten de dag af met zelfgemaakte pizza. Ook dat kan !

Gezellig met zijn allen in de fire-pit marshmallows / brooddeeg / knakworstjes roosteren kan ook.


Ook leuk voor groepen

Voor groepen is de Theetuin ook prima geschikt. Zo hebben we in ons eerste jaar al diverse families gehad die hun reünie bij ons begonnen. Ook is de Alleengaande Groep uit Schaijk op bezoek geweest en hebben we diverse groepen van de Nieuwe Hoeven mogen ontvangen. Een dansdag was zo groot dat we de theetuin exclusief voor die gasten hadden geopend.

Voor een hele dag is koffie en taart niet voldoende en dus zorgen we dan voor een lunch of diner. Door onszelf verzorgd of keurig geleverd door een goede Schaijkse cateraar. Kortom, samen zorgen we voor een geslaagde dag !

Je ziet het, er kan veel. Neem contact op met Dominique om ook jouw wensen om te zetten in een concreet voorstel voor een geweldige dag.

Verder lezen:
Theetuin
Foto Impressie
Openingstijden & Agenda
Menukaart

Sluit Menu