Welkom bij Theetuin / Studio / B&B Maashorst in Schaijk

We zijn open tussen Mei en Oktober als het mooi weer is; dan hangen we de vlag uit en ben je van harte welkom ! Vanaf 11 mei 2019 zijn we weer regelmatig geopend.

Openingstijden
Op dagen dat de vlag uithangt zijn we open tussen 11:00 en 17:00 uur. Wanneer dit anders mocht zijn, geven we dat aan op onze Facebook pagina. Zie hieronder op welke dagen we de vlag uit hangen.

In het 2019 seizoen denken we aan wat activiteiten in de Theetuin, zoals een bijenhouder die komt vertellen over de honing in je verse muntthee, of een kunst expositie. Ook willen we het krijtbord uitbreiden met wat eenmalige/tijdelijke lekkere hapjes, zoals bijvoorbeeld heerlijke broodjes; lekker genieten in het zonnetje.

Dit is de voorlopige agenda: check in het voorjaar nogmaals voor een completer overzicht. Dan is deze ook zeker aangevuld met nog meer activiteiten.

11 Mei > Open, met een lekker lunchbroodje ! > Chili Hot Dog
18 Mei > Open, met een lekker lunchbroodje ! > Pittige Kip
25 Mei > Open, met een lekker lunchbroodje ! > Iberico Rib-eye
1 Juni > Open, met een lekker lunchbroodje ! > Oosterse Zalm


Kijk altijd even op onze Facebook pagina, want als we open zijn posten we dat in ieder geval daar ! Ook kun je even bellen voor je op de fiets stapt: 0611-604057. Gewoon doen, dat doen er meer en is prima.

We weten in ieder geval al een aantal dagen dat we NIET open zullen zijn, hou daar dus svp rekening mee:

26 Mei
7-10 Juni > Pinksteren
6 Juli
12 Juli
31 Augustus
1 September

* Ook jij kunt de Theetuin of Studio ‘huren’ voor je eigen feestje. We hebben vorig jaar al diverse (kinder)feestjes en (familie)reunies verzorgd. We schenken in principe geen alcohol, maar bij exclusieve huur wordt het een ‘besloten feest’ en is er meer mogelijk qua alcoholische dranken. Koffie met taart is voor iedereen lekker en een prima start van een onbezorgde feestdag. >>> Bekijk hier de mogelijkheden.

Verder lezen:
Theetuin
Foto Impressie
Vier je feestje hier
Menukaart

Sluit Menu