Welkom bij Theetuin / Studio / B&B Maashorst in Schaijk

We zijn open tussen Mei en Oktober als het mooi weer is; dan hangen we de vlag uit en ben je van harte welkom !

Openingstijden
Op dagen dat de vlag uithangt zijn we open tussen 11:00 en 16:00 uur. Dat zal vooral zijn op zondagen. Wanneer dit anders mocht zijn, geven we dat aan op onze Facebook pagina. Wanneer we weten dat we open gaan plaatsen we altijd een bericht op Facebook: en geven we meteen aan wat voor lekkers we die dag hebben gemaakt. Ook kun je even bellen voor je op de fiets stapt: 0611-604057. Gewoon doen, dat doen er meer en is prima.

We weten in ieder geval al een aantal dagen dat zeker NIET open zullen zijn ivm andere plannen, hou daar dus svp rekening mee:

31 Augustus
1 September

LET OP: voor de overige dagen geldt; Kijk of de vlag uit hangt of check onze Facebook pagina voor je komt gefietst. Daar staat ALTIJD aangekondigd welke dagen we die week open zijn en wat voor lekkers we hebben.


* Ook jij kunt de Theetuin of Studio ‘huren’ voor je eigen feestje. We hebben vorig jaar al diverse (kinder)feestjes en (familie)reunies verzorgd. We schenken in principe geen alcohol, maar bij exclusieve huur wordt het een ‘besloten feest’ en is er meer mogelijk qua alcoholische dranken. Koffie met taart is voor iedereen lekker en een prima start van een onbezorgde feestdag. >>> Bekijk hier de mogelijkheden.

Verder lezen:
Theetuin
Foto Impressie
Vier je feestje hier
Menukaart

Sluit Menu