Voor de huur van de Studio hanteren we een ‘all-in prijs’, dan weet je waar je aan toe bent en kun je met behulp van onderstaande informatie een heel eind de kosten berekenen. We voldoen graag aan jouw wensen, dus deel ze met ons, dan gaan wij kijken hoe we ze kunnen realiseren en komen we met een concreet voorstel en bijbehorende prijs.

Arrangementen:

Uitgaande van ontvangst met verse appeltaart, een dag huur met onbeperkt koffie, thee, smaakwater, een lunch van 13,50 euro (soep, luxe belegde broodjes en krentenbrood) en 2 frisdrankjes kom je dan op een arrangementsbedrag van:
– Bij 8 personen: 65 euro p.p.
– Bij 12 personen: 50 euro p.p.
– Bij 16 personen: 42 euro p.p.

De verwennerijtjes tussendoor van Dominique maken de dag speciaal voor jou en je team. Er is van alles mogelijk; bovenstaand zijn slechts voorbeelden: neem contact op om jouw wensen te bespreken.

Huurprijzen:

Prijs per dagdeel van 4 uur: 250 euro
Prijs voor twee dagdelen: 375 euro
Prijs voor drie dagdelen: 450 euro
Prijs voor meerdere dagen: in overleg 

Genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief koffie, thee en smaakwater en gebruik van beamer, geluidsset, whiteboards en flip-over; behoorlijk all-inclusieve dus! Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


Consumpties buiten deze basis kosten 2,50 per stuk. (Geen alcoholische dranken) Gebruik van extra faciliteiten in de Theetuin is in principe inbegrepen, na overleg. 

Overige catering in overleg. Alles kan: zelf meenemen, door ons geregeld via een Schaijkse cateraar (met lunchprijzen van 8,50 tot 20 euro per persoon) of bij een restaurant in de omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden op loopafstand: bijvoorbeeld in 20 minuten door het bos naar de Boshut: even lekker uitwaaien!

Wil je een neutrale facilitator tijdens je workshop, neem dan contact op met Bas. Als gecertificeerd danslerares / danstherapeute kan Dominique eventueel zorgen voor een energieke start van de dag. 

Wil je weten wat het voor jouw evenement precies gaat kosten, stuur dan de gegevens die je al weet, dan nemen we contact op en zetten we het netjes op een rijtje. Dan weet je waar je aan toe bent. Dat kan in eerste instantie via telefoon of een e-mail, maar een afspraak hier laat alle mogelijkheden echt goed zien.

De volgende bedrijven vonden reeds hun weg naar Workshop Studio Maashorst:

• Kunst en Co, Uden
Philips, Eindhoven
• Geurts Vlechtbedrijf, Zeeland
• HelMir, Schaijk
• Vos, Capelle
• Dichterbij, Gennep
• MKB Schaijk-Reek, Schaijk
• We Are Reasonable People, Rotterdam
• Toekomst van Schaijk, Schaijk


Verder lezen:
Studio
Foto impressie
Agenda
Faciliteiten