logoContact met ons:
Heb je zomaar een vraag, mail dan op welkom@theetuin-maashorst.nl. Je hebt altijd binnen 24 uur antwoord.
Wil je direct antwoord, bel dan met Bas op 0624-693523 of Dominique op 0615-945151

Waar zijn we precies te vinden:

Postiljonstraat 6a - 5374 RG - Schaijk - 0611-604057

Op de fiets:
De Theetuin is gelegen aan de ANWB Knooppunten fietsroute, precies tussen knooppunt 2 en 3. Vanuit het centrum van Schaijk fiets je naar de Rijksweg en steek je daar over om via de Udensedreef / Rijksweg op de Postiljonstraat te komen.

De theetuin is vooral gericht op fietsers die langs onze tuin komen gefietst, maar natuurlijk zijn alle gasten welkom:

Openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde NS-station is Oss Centraal. Vanaf daar is het ruim 10 km fietsen naar Theetuin Maashorst. De bus komt dichterbij: Bushalte 'Gagelstraat' aan de Rijksweg N324 ligt op 5 minuten loopafstand: Steek eventueel over naar de boskant van de Rijksweg, en neem op die parallelweg de tweede afslag rechts naar de Postiljonstraat.

Met de auto? - Liever niet ! :

We zijn gericht op fietsers. Bezoeken met de auto kan wel, maar liever niet: Het adres is Postiljonstraat 6a in Schaijk. Dit is de linkerhelft van een boerderij uit 1924. De entree bevindt zich aan de linkerkant en is bereikbaar via het grindpad tussen huisnummer 6a en 8 (de fietsroute). Daar is aan de rechterkant een metalen poort met Griffioenen erop, waardoor je naar binnen kunt. De ingang van de Theetuin via de buitenkeuken aan je rechterhand. Parkeren graag aan de rechterkant van het grindpad. Omkeren hoeft niet, je kunt rechtsom door het bos via de Holenbergstraat weer naar de Rijksweg N324 en de A50/A59. Deze snelwegen liggen beiden op minder dan 5 minuten rijden vanaf Theetuin Maashorst.


Deze site is nog in ontwikkeling; zie je een foutje of heb je een suggestie, laat het ons dan weten.

Dominique van der Heijden - Postiljonstraat 6a - 5374 RG - Schaijk - 0611-604057
www.theetuin-maashorst.nl - welkom@theetuin-maashorst.nl